Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Imagine
NOVOPLAST
SC NOVO-PLAST SRL, Judet Bacau, Oras Bacau, Adresa Str. Calugareni 11 Bacau, Cod postal 600407, Telefon 0748/228.948, CUI RO 18607448,
Nr. Registrul Comertului: J4/598/2006, Stare societate : INREGISTRAT din data 20 Aprilie 2006, Anul infiintarii : 2006
AcasaProduseFerestre RehauProfile rehauGama de culoriGeam termopanFeronerieFerestre SalamanderFerestre UnilemTehnici de umbrireRulouri exterioareRolete textileJaluzele verticaleMobila la comandaBucatariiLivinguriDormitoareDormitoare copiiMobilier birouUsi de garajGalerie fotoGalerie video Contact
Confortul unei ferestre de calitate
Novo-Plast.JPG
Firma noastra NOVOPLAST va pune la dispozitie o varianta mai noua cu mobila la comanda special conceputa pentru dumneavoastra, in functie de preferintele pe care le aveti, modele dorite, culori, material si multe altele.
Noi va mai punem la dispozitie o gama larga de modele dupa care va puteti crea anumite idei pentru mobila dorita. Pentru a vizualiza modelele de mobila va indrumam spre sectiunea PRODUSE > MOBILA LA COMANDA > BUCATARII, LIVINGURI, DORMITOARE, CAMERE COPII, MOBILIER BIROU.
Pe langa calitatea foarte buna va oferim si preturi accesibile in functie de bugetul si venitul in care va putei incadra. Va asteptam la noi cu placere si daca ne veti vizita cu siguranta vom gasi o varianta convenabila prin care va puteti achizitiona mobila si totodata decora locuinta.
* mobila bacau, mobila la comanda *