Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Imagine
NOVOPLAST
SC NOVO-PLAST SRL, Judet Bacau, Oras Bacau, Adresa Str. Calugareni 11 Bacau, Cod postal 600407, Telefon 0748/228.948, CUI RO 18607448,
Nr. Registrul Comertului: J4/598/2006, Stare societate : INREGISTRAT din data 20 Aprilie 2006, Anul infiintarii : 2006
AcasaProduseFerestre RehauProfile rehauGama de culoriGeam termopanFeronerieFerestre SalamanderFerestre UnilemTehnici de umbrireRulouri exterioareRolete textileJaluzele verticaleMobila la comandaBucatariiLivinguriDormitoareDormitoare copiiMobilier birouUsi de garajGalerie fotoGalerie video Contact
Confortul unei ferestre de calitate
*termopane bacau, novoplast, rehau bacau, ferestre termopan, tamplarie pvc bacau, geamuri termopan, novoplast bacau, jaluzele verticale bacau*
Ferestrele din profilele Rehau au o suprafata neteda cu grosimi de la 60 mm-86mm respectiv 3 camere-6 camere. Pentru mai multe detalii dati click pe butonul citeste tot . . .
Citeste tot
FERESTRE SALAMANDER
Tot ce se poate spune despre acest tip de profil este faptul ca provine din Germania si ca s-a impus in piata prin calitatate fiabilitate si multe alte detalii tehnice lucrate la un nivel foarte mare de atentie special pentru a servi preferintele fiecarui . . .
Citeste tot
Interiorul realizat in lemn, se armonizeaza perfect cu mobila si creaza un ambient natural si prietenos. Gama vasta de finisaje poate satisface si cele mai exigente cerinte si, la cerere, poate fi imbogatita prin tratamente care infrumuseteaza fibra lemnului pentru a conferi un aspect viu mediului in care doriti sa creati o atmosfera calda si . . . . . . . .
Citeste tot
Elegante şi utile, RULOURILE EXTERIOARE din aluminiu au lamelele umplute cu spumă poliuretanică, fapt care realizeaza o bunăa izolare termica ş . . . .
Citeste tot
Jaluzele veriticale produse din benzi textile impregnate reprezinta un produs ce poate rezolva, in mod elegant, o serie de probleme pe care le aveti acasa . . .
Citeste tot
Aceste tipuri de usi sunt izolate termic si formate din panouri suprapuse care se deschid pe tavan cu minima implicare de spatiu util. . . . . . . . . . . . .
Buton